Valborg nästa

Hello, sitter hemma hos mig med felli och jossi. Ska ta bussen vid fem över eller någonting. Kommer ha det skitchill ikväll med mina brudar och sen lite gaybarn. Hihi nej jag skojja jag vet ärligt inte vilka vi ska träffa ungefär men whatever. Pyss ha det gött!


Bilder från igår

Baxade lite bilder av Felicia nu.. Sommarbilder eller? =)


Fråga mig inte hur jag står egentligen..?

Valborg, taggad som fan!

Tja töntar, är skittaggad tills ikväll. Ska grilla och mysa med världens bästa ungar, chill. Ayayay ska dra till skolan om ett tag fast har sjukt jävla ont i foten från igår. haha lovar att den där ormen bet mig eller nånting :p nä skoja det kanske är nån fet jävla glasbit bara men ändå :) Puuuss!


Jag såg en orm idag ?!

Hello, var med Josefin och Felicia förut. Vi köpte vattenmelon och jordgubbar och sen drog vi och hade mys. Sen vart jag tvungen att dra hit men det är alltid lika chill. Vi ska fixa mat alldeles strax så att ska inte sitta här och dega buhuhuhu. Kommer inte skriva någonting mer ikväll, 2 bad 4 u. Justdet, såg en orm idag skitäckligt! Sprang omkring som jag alltid gör hehe, sen så helt plötsligt känner jag hur någonting äckligt snuddar fötterna. Euuw! Pyssar.


Moi & Julia igår.

Awsome bitch!

Hello tyffingar, har precis duschat en lååååång dusch. Chill. Drog och shoppade med mamma höhö kom hem med en del saker. Sen så träffade jag Julia. Men nu ska jag platta håret chill. Imorgon måste jag städa mitt rum, haha som om det kommer bli av liksom.. Höhö, puss på er :)

ÅH ALLA BILDER FRÅN IGÅR RADERADES , AARRGHHH !

Storstaden med Julia och Alexandra

Hello sweets. Hur mår ni? Jag mår jättebra iaf... Nej bytte kläder igen , sen var jag i skolan och träffade folket. Drog till stan med Alexandra och Julia sen. Julia åt på tacobar så jag och alexandra ''smakade bara''. Haha sweet. Ska äta snart är skithungrig. Puss

Varför tar alla näspiercing


Haha, lets ignorera min hand. Här har vi dagens outfit iallafall.

Haha, har typ sett på hundra bloggar ba '' ska nog ta näspiercing den här veckan'' , '' tror jag ska ta näspiercing'' lalalala. Eller inget fel med det men då ser ju alla näsor likadana ut :) ? Aja, gick upp nyss. Orkar inte fixa mig idag så jag kommer bara ha mjukisbyxor och tröja, chill. Puss på er


Är nyttig, jättestolt :)

Hello, har blivit nyttig eller ah typ. Man ska äta rätt för att få bra vikt typ, så nu ska jag äta rätt och bra mat hihi :). Julia kom hem till mig , wihi jätteglad har inte träffat stumpan sen i torsdags så hade en del att snacka om också. Men vi var ute och gick iallafall, så duktiga. Ska sova snart tror jag , puss på er.


aw, ett år gammal sweet.

Jag ska glömma & vara glad

En vecka till valborg , fyfan vad chill. Ska självklart firas med mina älsklingar. Men gör ingenting just nu, sitter och äter feliciagodis. Är lite människor här men orkar inte vara social haha , så gulligt värre. Nej men ska faktiskt gå ner så puss på er.


Ha det toppen i England gumman. Älskar dig storasyster!

Förlåt mig, jag älskar er

Älskar er mest av allt,

♥ Musik


sommar förfan..

Hello, har skitmycket besökare fast har inte skrivit någonting det är chill. Har fixat skitmycket musik och sen krashar hela internet galet irriterande. Nej men säg massa bra låtar/artister , har typ tio låtar på itunes just nu bara. Yeah, tittar på brottskod: försvunnen typ. Chillchill. puss

Skratt är bästa medicinen

Fick en ny dator av pappa när han kom hem, inte precis fin men grymt mycket bättre än min gamla. Blev på lite bättre humör då iallafall.. Jajaja, sitter och tittar på powerpuffpinglorna och snackar med sis. Hihi jag och mina systrar är powerpuffpinglorna för er som inte visse det =) Men ska vara social nu, hänger inte riktigt med här.. Pussvejs!


Mysfredag istället.

Hello bloggen, ledsen för att jag typ suger på att skriva men har inte alls någon blogglust fast tänkte vara lite gullig och skriva ändå så mina 200000000 besökare blir glada , eller inte :).

Skulle vart och grillat med massa idag men sen hände det lite grejjs igår kväll och inatt så blev ändrade planer och stannade hemma idag istället.. Tittat på film hela dagen, snackat med underbaraste syster. Mamma kom och lämnade grekisk sallad , najs. Juste, imorgon ska min syster tatuera sig kommer bli skitsnyggt :)! puss


1 år gammal? Haha

Jag älskar dig

Hellu, sitter och dunkar musik. Väntar på att mamma ska komma hem, ska dra och shoppa. Jao, det behövs :) Har vart i skolan, min svenskalärare är dum i huvet chill. Nope puss på er
bildbrist, tjockt gammal bild


Filmkväll

Hej cuties, sitter i sängen och tittar på film just nu, material girls typ. Jag och Julia drog hem till henne och åt jordgubbar, och så kom Filippa också. Drog till donken och åt. Jag och Julia var ute och gick, *duktigt*. Drog hem sen och duscha. Aja, ska fortsätta titta nu puss.
http://dicembergirl.blogg.se/images/2008/b000jfy05w_01__sclzzzzzzz_v38120112__15013317.jpg

Hello ugly :)


Hejsvejs alla gulliga, sitter och tittar på tv just nu. Jag vaknade för en halvtimma sen typ. Pappa kom hem med donken igår , najs. Chillade bara igår , duschade och sådära.. Men ska dra till skolan om ett tag, sen ska jag träffa Filippa och Julia idag sweet. Puss


Sjukt najs kväll

hejsan sweetiepies, sitter i felicias säng just nu. Ledsen för dålig uppdatering, men har inte tid för er alltid :) Naej , men jag ska försöka skriva mera. Iallafall så var vi hos Vanne igår. Festafestafesta! Jag och Felicia var tydligen som piff och puff enligt julia och alexandra haha, sweet. Men ska chilla idag, puss.


Vår nu .. nästan

Tjatja, sitter och försöker lösa en grej nu får se hur det blir ..
Var i simhallen i skolan, usch! Chillade i solen med sofia och julia, najs. sen var vi ute och sprang också sköntskönt. grillade när jag kom hem och käka sen duschade jag så ska platta håret nu. yeah, pusspuss <3


tvungen att skriva av mig nånstans..

tårarna verkar aldrig sluta falla, fattar inte varför det blir såhär. varför alltid jag. varför just någon alls ska känna såhära. har gått igenom en massa skit, oftast hållt det mesta för mig själv. men nu fan sprack allting. varför försvinner aldrig någonting, varför ska all skit stanna kvar? vill kunna prata med någon, men det finns ju aldrig nån man kan lita på till 110%. åååh, ska slänga täcket över mig och bara blunda. orkar inte .. -.-


Familjmiddag

Hejsan gullungar, sitter i vardagsrummet med Leo, Robin och systrarna. Var i skolan ju, och sen så drog jag och solade med Sofia och Julia vid ica, najs. Drog hem sen och åt familjmiddag typ, och sen kom Sofia och Julia förbi och lämnade min jacka med alla mina saker i *puhh* haha. Men snart är det desperate houswifes , najs :)! Puss på er.


pics från igår.

Tisdagmorgon

Tjatja, sitter med Julia, felicia josefin och sofia. Najsnajs. Ska fixa nånting om Aten typ? Aah, tråktråk. Skulle lätt kunna dra hem och sova asså.. Aja ledsen för dålig uppdatering igår men jag var iallafall och bada första doppet med Felicia och Julia. Vi grillade och så , skitmysigt! Tittade på skräckfilm med Julia på kvällen. Aja känner att det kanske blev lite föör långt nu :) Kyss


Wallander + Chaite

Hello cuties, har checkat in Wallander lite, kom hem i slutet av filmen men det var väl najs liksom inte så jävla intresserad ändå. Jag och Julia träffade Feliciat en stund och lämnade hennes kamera och pratade lite, mys. Men sitter i sängen och tittar på csi nu och pratar i telefon och haha gissa vad jag dricker? självklart chaite, ovanligt för ronja liksom nä. ska duscha snart också, höhö kommer somna imorgon i skolan. yeah, puss.


we <3 Bolibompa

Eeyy, det hära funkade ju :o


*KLICK*

Varit med Pernilla och Julia!

Hejsan sweeties, jag och Julia drog inte och shoppa. Utan vi var hemma hos Pernilla och hade det chill på balkongen typ, eller chill&chill vet jag inte var nog rätt vild dära asså haha. Nej men ska äta sallad nu och sen möta julia igen. Puss!


Hemma hos Julia

Hejpåer , sitter hemma hos Julia. Alla tjejer var här igår , rökte vattenpipa snacka osv, ni vet ;) Kvällen var skitnajs förutom en del saker som hände.. Men nu är allting okej. Jag och Julia ska iväg och shoppa, najs. Men puss på er.


Höhö,

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=rronjjas
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=rronjjas
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=rronjjas
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=rronjjas

*KLICKKLICKKLICK*

Vaknade nyss

Godmorgon. Sitter och dricker latte , najs. Ska träffa Alexandra senare, ska fixa mig snart tror jag. Vi har fixat en sak till Julia , fast hon kommer inte få det ikväll blir lite svårt att fixa liksom. Men idag ska vi iallafall fira henne med lite människor, det blir sjukt najs :). Men puss på er.


Godnatt töntar


Saknat mej ?

Hejpåer alla söta. Anledningen till att jag inte bloggat är att jag inte haft tid eller orkat helt enkelt, men i'm back ;).

Jag vaknade iallafall av att alexandra låg och höll om mig, hahaha.. Tengmo åkte hem och vi käkade sen åkte vi till julia och smoka vattenpipa, najs. Åkte hit och dit kändes det som sen haha. Naej, kom hem runt fem och åt middag och sådär,. Har klippt mej, buhu :'( ! Aja, funderar på att checka film eller något. aja puss


mina pälsklingar

Ni som ens orkar läsa någonting, have fun

(x) Cyklat utan händer

(x) Tycker att sommaren borde komma nu

(x) Hatat kärlek

(x) Har/haft converse

(x) Känt mig som ett as

(x) Älskat att gunga

(x) Gillat någon så att det gör ont

(/) Är höjdrädd

(x) Kysst dig själv i en spegel

(x) Hoppat från ett fönster

(x) Viskat i någons öra

(x) Hamnat på sjukhus

(x) Förlorat någon du älskade

( ) Dödat någon

(x) Bakat sockerkaka

(x) Velat dö

(x) Lyssnat på samma låt en hel natt

(x) Ätit godis istället för att gråta

(x) Skrikit hora/bög till någon

(x) Varit ordlös

(/) Har hatat värme

(x) Har skrivit på någons arm

(x) Har dissat någon som ringt på din mobil

( ) Varit otrogen

(x) Har hatat någon som du egentligen älskar

(x) Har ångrat dig

(x) Varit svartsjuk

(x) Har hostat blod

(x) Hoppat omkring på stan

(x) Tycker om kladdkaka

(x) Har ätit middag med någon du tycker om

(x) Tror på det övernaturliga

(x) Har hatat dina föräldrar

( ) Ätit jättemycket och sedan spytt

(x) Har spelat gitarr

(x) Skrattat åt dig själv ...

( ) Sjunger i duschen

(x) Skrikit dig hes av panik

(x) Blivit strypt

( ) Har sett någon dö

(x) Har vibrerat av nervositet

(x) Blivit slagen seriöst

(x) Har skrattat så du gråtit

(x) Sprungit och gråtit samtidigt

( ) Fått för dig att du är homo men kommit på att du inte är det

(x) Haft solen i ögonen med ett leende

(x) Slängt porslin i väggen

(x) Hatat hela världen

(x) Sjungit till Håkan Hellström med någon du tycker om

( ) Tycker att pengar är viktigare än något annat

(x) Gillar inte då folk tjatar på dig

( ) Drömmer ofta mardrömmar

(x) Skulle kunna dö för någon

(x) Har ett smeknamn

(x) Somnat på golvet

(x) Blivit kysst av någon som du aldrig trodde skulle kyssa dig

(x) Hånglat på tunnelbanan/spårvagnen (tågstationen)

(x) Åkt buss genom halva Sverige

( ) Kastat dig framför ett fordon

(x) Älskat någon som inte vet om det

(x) Skrapat upp knäna

(x) Tycker att krig är idiotiskt!

(x) Tuggat på ett grässtrå

(x) Varit nära döden

(x) Hållit i en orm

(x) Varit så full att du inte kunnat gå

(x) Trott att du varit odödlig

(x) Kastat din telefon i marken

(x) Vaknat av att du gråter

(x) Känt dig som ett får

(x) Haft läppstift

(x) Har gråtit i någons närvaro

( ) Älskar regn

(x) Önskar mig ett liv med en speciell person

( ) Har slagit till någon så att personen tappade andan

( ) Har en studsmatta hemma

(x) Har sett en film mer än tjugo gånger

( ) Kysser med öppna ögon

( ) Gillar att städa

( ) Har varit lunarnörd

(x) Har gråtit av lycka

( ) Kan över tre språk

( ) Har bra självförtroende

( ) Tror att jorden går under snart

( ) Tror på gud

( ) Är en negativ jävel

(x) Drömt att du varit död

(x) Har druckit öl

(x) Har en fobi

( ) Har ätit kattmat

(x) Är dålig på att säga nej

(x) Har någon gång känt dödslängtan

(x) Avskyr matte

( ) Tycker om att spela piano

(x) Är en dagdrömmare

( ) Har varit på hultsfredsfestivalen

(x) Är/har varit vegetarian

(x) Har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet

(x) Hade gosedjur som liten

(x) Har förlorat en nära vän

(x) Ska flytta så snabbt som möjligt

( ) Knaprar ofta alvedon

( ) Skriver dikter och/eller andra texter

( ) Är emot abort

(x) Borstar aldrig håret

( ) Har/haft tandställning.

(x) Faller nästan alltid för fel personer

( )  Tycker om Britneys musik fastän du aldrig erkänner det

( ) Äter godis på skoltoaletterna

(x) Har strippat i cam någon gång

( ) Skulle kunna ge vad som helst för någonting/någon just nu

(x) Gillar muskler

( ) Hatar mjölk

(x) Har gjort något ytterst pinsamt på fyllan

(/) Ser på family guy

(x) Har gått/ska gå på bal

( ) Har snusat

(x) Har rökt

(x) Verkligen hatar att gå till tandläkaren

(x) Har dansat på scen

( ) Gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd

(x) Älskar någons leende

(x) Har syskon.

(/) Älskar ost

(x) Har kramat dig själv


Påskafton

Tjatja, har inte gjort någonting idag faktiskt. Skulle träffat Emelie men jag skulle fixa ett par saker innan det men jag orkade ärligt inte så sen skulle vi käka påskmiddag och sen tänkte jag fixa dom sakerna fast orkade inte då heller hahaha. Jävla lat jag har blivit asså, men var nog bra att jag var hemma ikväll istället. Måste ju ta det lugnt och taggataggatagga tills mina brudar kommer hem på måndag right? Aja ska sluta skriva innan det här blir för långt och ingen slutar läsa, om någon ens läser det här meningslösa ;p Hur har ni firat er påsk? Yeasyeas , puss


miss you

Glad påsk!

Hej på er, träffade Josefin och Olivia igår. Drog och träffade Kalle, Tomas, Corbin och några flera. Blev jagade av någon tant hahaha, busigt värre. Drog hem vid halvsex, hade gäster som sagt , najsnajs eller inte. Nej men fick massa godis och pengar och skit , najs :) Men laddar in lite bilder från igår.


haha aw,.

Dagens

Lite suddig men ni ser väl iallafall vad jag har på mig.. ;)


vårkänsla :)!

Tjatja, ska träffa Josefin och Olivia snart i guess.. Får gäster ikväll också, vi ''firar'' påsk idag haha. Så sjukt najs all snö har typ försvunnit i vår trädgård och framsidan också , aaah happy :)! Jaja, ska sitcka nu puss.


haha, siiis and moi ;p

Blåsningen

Tjatja sitter och tittar på Blåsningen och äter middag. Mitt rum är klart nu så det är asnajs. Aja.. Har kommit massa små påskkärringar , haha så söta. Alla gjorde värsta smilet när dom fick godis, ;p !


Pytteliten del av rummet, vart det fint? :)

Idag är det ingen vanlig dag

För det är Julias födelsedag :)!
Grattis hjärtat, hoppas du kommer ha bästa födelsedagen , puss på dig (:


RSS 2.0