Ni är underbara


Hellu, drog och träffade Olivia och Josefin. Var ute och ah, vi säger så här att man kan nog inte lyckas skämma ut sig mer än vad vi gjorde.. Men hade sjukt kul :) Ska titta på tv nu, i think. Är jättepigg bara för jag sov innan, mhihi. Jaja puss på er.


Råkade somna :$

Hejpåer. Råkade somna förut precis när jag hade städat klart, så jag vaknade nu. Haha är fortfarande jättetrött.. Har ingen aning om vad jag ska göra ikväll, vill göra någonting iallafall.. Tråååååååååkiiiigt! Jag får seriöst panik , haha jag måste göra någonting? TRÄFFA MIG (a)?


Alexandra och Olivia, så jevla söta! :D

Jobbigt värre

Hejsan allihopa , nu har flickorna dragit. Jag ska städa nu, gud det är asrörigt. Har tittat på massa film nu på morgonen, nicenice. Jaja, ska städa nu och sedan fixa mig! Puss på er :)


Men snälla rara söta små ungar

Jag använder inte löshår för miljonde gången ?!
Sitter med Alexandra, Josefin och Olivia nu och tittar på film. Har haft tjockt nice myst och massa. Men puss på er :)


Bara för att jag är sjukt ball!



Yeah, vadå ego? Haha, nej men nu är jag klar. Har ingenting att göra, vill åka nunununu! Snabbar vi åker, snabbare kommer vi hem, snabbare kan jag träffa tjejorna och det är nice ;d !

Fräsch nu!

Hej på er. Tänkte berätta lite om gårdagen. Var i skolan såklart, sen åkte jag och Julia hem till henne och fixade lite och så. Sen åkte vi hem till mig och fixade där, åkte sen hem till Felicia. Hade asmysigt. Lagade mat, åt middag, spelade twister och någon tjejsak och tittade sen på skräckfilm. Jag och Sofia var busiga och ritade på Julia sen när hon sov också, sötungen skrämde skiten ur oss sen! Hon sov med öppna ögon..! Idag så städade vi undan allt, och åt frukost och så. Sedan åkte alla hem, så nu har jag duschat. Känner mig fräsch som faaan nu :) Ska fixa mig nu och sen åka hem till min morbror och fira honom sen åker jag hem igen och träffar Alexandra, Josefin och Olivia! Ha det super idag med, puss på er!


Olivia och Julia på bussen, sockersöta !

Sjukt nice kväll!

Hejsan allihopa, sitter hemma hos Felicia nu. Hade jättetrevligt och roligt så det var asnice. Men nu ska jag hjälpa till och städa faktiskt så puss på er! Bilder kommer senare.

Åker till felicia nu!

Nu ska jag och Julia bege oss mot Felicia där alla andra är.. Hoppas jag. Puss på er! Ha en skitbra fredag!


Hallådär Grekland!

Sitter i datasalen just nu och letar fakta om grekland ;) Shit vad jag saknar det! Men nu slutar jag typ, puss på er!

DAGENS


Duktiga Ronja här

Godmorgon alla morgonpigga. Just nu sitter jag och äter frukost. Har bäddat sängen idag eftersom jag är så duktig, haha. Det är fredag idag!! Sjuukt nice, ska vara hos felicia idag med tjejerna. Skitnice! Och min morbror fyller år så grattis! Ha en bra helg, puss på er!


Den osminkade skiten.

Somnar närsomhelst!

Ska sätta mig och titta på tv med en kopp te nu. Sen ska jag sova. Tänkte göra ett videoinlägg faktiskt, men njae. Kanske någon annan gång i livet. Är fredag imorgon så det är asskönt, och sen är det sportlov för min del. Någon av er som har sportlov nästa vecka? Nej men nu stänger jag av datorn. Puss på er!


Två år sedan..

Var jag blondin, nu kan jag verkligen inte tänka mig i blont? Iallafall inte sådära jätteljust. Men jag är ju naturligt blond också , tänkte ju bli mörkblond till sommaren ;)


En dag till

Hallådär, just nu så sitter jag och äter. Var så sjukt hungrig. Skulle träffat som sagt träffat Julia idag, men ingen av oss orkade riktigt. Har inte sovit mycket alls inatt, men ska gå och sova tidigt idag :) Har städat mitt rum nu också, jävla bombnedslag där?! Menmen puss på er!


Underbar kväll..

Dagens


Gladmorgon!

Gladmorgon på er, haha. Sitter och dricker mitt älskade chaite just nu. Är på jättebra humör idag, så den här dagen kommer bli bra i think. Besökarna blev rätt många igår, skitnice! Fortsätt så så blir jag bara ännu gladare ;) Nej men nu ska jag göra någonting.. Haha puss på er!


Kläder!

Beställde lite kläder i fredags. Fick iallafall hem en tröja, ett par tights, och sen en bikini idag! Sjukt snabbt faktiskt? Fast resten kommer i april ungefär.. Har färgat klart håret nu så håller på att platta det. Mina ögonlock är som sömnpiller nu, så ska platta klart och sen sova! Puss på er!


Kastanjbrunt

Hejsan, är jätteglad nu trots mitt knasiga hår. Mina besökare har gått upp jättemycket , så det är askul! Iallafall, jag, Felicia och Julia åkte hem till Felicia när vi hade slutat. Färgade håret på dom och sen var det meningen att vi skulle plugga också. Men så blev det inte eftersom vi inte hann. Jag åkte hem och nu sitter jag och väntar på maten. Sen så ska jag färga håret kastanjbrunt, så vi får se hur det blir. Ville ju ha ljusbrunt men hellre lite mörkare än helt fläckigt. Så så blir det. Men puss på er!


Always pretty

Det har blivit jättedålig uppdatering, jag vet. Men mitt liv spenderas inte framför datan precis. Första lektionen idag var iallafall skitnice! Hade någon annan lärare än våran riktiga solärare, så vi fick jobba i en halvtimma ungefär och sen fick vi göra vad vi ville på datan. Det är nice. Drog hem till mig och färgade håret med Felicia och Julia. Sen drog Felicia. Men Julias hår blev orange i slutet , stackaren. Mitt är typ jätte blandat, som slingor haha. Ska färga det imorgon igen och om det inte blir bra då så får jag färga det mörkt igen. Jag orkar inte hämta kameran nu.. Bilder kommer sen! :)
Puss på er!


Julias hår , fast det var när färgen var i ;)

Lovely

Tjatja, vaknade för en stund sen. Orkar inte fixa mig så det blir mjukisar idag , men det är nice.. Sitter och tittar på tv, uttråkad. Har lust att dra till skolan nu, bara för att inte vara hemma? Haha jag är udda jag vet. Nej men nu ska jag fixa mig. Och sen så färgar jag ljusbrunt idag, med Felicia och Julia. Men puss på er,

pics from yesterday.

Dagens outfit


Dålig webbild. Men aja,

Willys nästa!

Jag och Julia åkte till stan, men sen kom jag på att jag hade glömt mitt bankkort.. Suck. Men vi åkte dit iallafall och åt på donken, men det var faktiskt Julia som bjöd mig.. Hehe. Men jag har lovat att köpa någonting till henne imorgon ;) Sen gick vi till buttricks och så. Åkte hem vid fem, så var det värsta töntarna på tåget, suck.. Åkte hem hit och spelade kort, haha soppa.. ;) Men nu ska jag och mamma åka till willlys! Shit nice.. Puss på er !


This shit is nice

Hello, sitter hos mig med Julia älskling! Äter glass och jordgubbar, riktigt nice. Vi ska åka till stan snart, behöver en ny tröja! Och så ska jag bjuda Julia på donken eftersom jag är så söt haha :) Puss!

Goodmorning babes

Godmorgon alla gulliga. Håller på att fixa mig just nu, råkade riva sofia igår så hon har ett litet märke (a).. hehe , jag sa ju att jag var katt :o.. Nej men det var faktiskt inte med meningen , fast nu ska jag fortsätta fixa det sista. Jag är skithungrig, måste fan äta snart! Börjar bögskolan om en timme typ. Sen efter så har jag ingen aning om vad jag ska göra, vill shoppa men vettefan med vem , haha. Menmen. Jag ska börja med dagens outfit nu igen också. Men just nu har jag ingen kamera så ni får vänta tills ikväll helt enkelt darlings ;) Puss på er!


Hahahaha! Det där var ju inte igår ;)

Since 1996 darling!

Hejsan hoppsan :) Är hos mig nu med Sofia babe. Hon kom hit vid åtta eller någoning, pratade lite och sen har vi tittat på sällskapsresan lite också. Men nu are we going to sleep because vi måste till schoolan tomorrow. Haha i know you love my englishka ;) Puss på er!


Väx upp och inse fakta



Är så jävla trött på allt ytligt, skitsnack osv. Visst jag kan snacka skit? Men helst vill jag inte, vad tjänar jag på det? Oftast kommer sanningen fram till slut, oavsett vad man har sagt sanning eller lögn så har man fortfarande gått bakom ryggen på en vän så vad är poängen? Självklart händer det att man bråkar, ingen vänskap utan en fight var det man sa eller nånting, då inser man oftast hur mycket man betyder för varandra, hur dåligt man mår utan personen vid sin sida osv. Men att haka upp sig på något eller dra ut på allting, dra in fler människor än vad det handlar om osv. Jag vet att flera gör så, och jag förstår inte varför? Varför trycka ner en person så mycket, varför göra saken värre? Ser inte vart det leder till något bra. Hade ingen tänkt på att det kanske blir svårare att bli förlåten? Fan ta tag i saken och lös skiten, det är så jävla mycket bättre. Puss på er :)

What if

Just imagine how you feel
If you would be the one they're picking on
Would you would you be the who's gonna stand up strong

Honestly
Would you let us lie break down and cry, oh
Would you would you would you
Never let nobody step on your right

What if it was your brother sister mother father child
Then would it still be cool
Why can't you see your words are hurting
Everybody deserves to be themselves and no one else
So think before you move

What about if that was you
That would the victim (victim)
Of the critisism and they treated you that cruel
What about if that was you
That would be bullied (bullied)
How would you feel if they were doing it to you

What about if that was you
How would you would you would you feel
Honestly
How would you would you would you feel
If they were doing it to you

Just imagine how you would feel
If everybody always laughed at you
Would you would you would you
They think it's okey with me and you

If you were me
And the people 'round you were having you down now
Would you would you would you
Like if they did that to you


Saknar er!



Saknar er!



För att jag inte har något att göra

DAGENS VILL HA: Sommar!
DAGENS KLÄDSEL: Mjukiskläder
DAGENS FRISYR: Uppsatt
DAGENS LÅT: You belong with me
DAGENS SAKNAD: Pengar
DAGENS DROG: Halstabletter
DAGENS LUNCH: Ingen
DAGENS KÖP: Inget
DAGENS HUMÖR: Happy
DAGENS MÖTEN: Inga än
DAGENS DUMMASTE: Jag själv, haha
DAGENS VACKRASTE: My sisters (:
DAGENS HÄLSNING: Öh, hej?
DAGENS TEVE: None

Hellu, baxade den där från min syster. Höhö, jag är så busig ;)
Sitter i köket och gör ingenting.. Skitkul. Jag skulle träffat Olivia men hon kunde inte och jag är fortfarande lite sjuk såatt ah. Men vill ändå göra något, har bajstråkigt. Justdet, fick reda på att det typ ska snöa hela mars också? Fuck no, vill ha bort den här äckliga snön nuuuu! Ge mig sommar och sol förfan. Fast det är ju sol idag , men ändå (:

Nu ska jag sussa :)

Ska lägga mig i sängen, lyssna på musik och smsa. Haha, blir ni inte förvånade?


Jag vill shoppa !!!

Kom på att det är ju den tjugonde idag, eller igår blir det nu? Men jag får ju mina pengar den 20, men jag har inte fått dom? Fan mamma får fixa det nu, för jag är fattig , höhö. Och jag vill shooooooppaa ! Men nu ska jag fortsätta lana sims, mina ögon är seriöst fyrkanter nu. Puss på er.


Saknar mitt blonda hår.. Kanske färga till det istället? Eller inte..

Lite frågor, lite svar





Förstår inte var du ser att jag har hårförlägning eftersom mitt hår är 100% äkta. Sorry ;)

Jag byter inte vänner hela tiden, jag har flera vänner och jag hakar inte upp mig på en person. Självklart träffar jag vissa mer och andra mindre, så är det ju? Och Linnea försökte ta killen jag gillade så självklart blev jag sur, det hade inte alls med Jennifer att göra? Men sen har jag försökt ta kontakt med Linnea men hon dissar mig, vad kan jag göra -.-

Otroligt ointressanta Ronja

Hello you, sitter i soffan med en kopp te. Jag ska bli frisk tills på måndag iallafall! Vaknade vid sju ungefär, och kunde inte somna om sen pågrund av min hals, eller att jag har ont i huvudet. Felicia har också ont i halsen nu.. upps :$. Nej men haha det är ju inte mitt fel.. Säger vi.. Jaja, ska bli bättre uppdatering idag än igår, skrev faktiskt inte ett skit igår, men hade inte lust eller ork heller. Puss på er.



Jag är knasklas jao


Tja bloggen, läget? Jag är glaaaaad. Jag har ingen aning om varför men trots att jag har ont i huvudet, har som en stor jävla sten i halsen som blir större hela tiden, äcklig jävla mensvärk, ont i hela kroppen och svindel så fort som jag ändrar på mig lite så sitter jag här och ler. God whats wrong with me? Har titta på film med la familia nyss, och nu har typ alla gått och lagt sig så jag sitter här och pratar med min favorit. Nä men nu så ska jag masa mig upp och ta en alvedon. Puss på skinkorna!


Tiden från förut

Fick ett sms av Frida nyss. Vad hon exakt skrev behöver jag inte gå in på men det fick mig att tänka lite. Kom på att jag glidit ifrån så sjukt många av mina vänner. Jag har helt enkelt skaffat nya vänner, börjat i en ny skola, fått nya intressen osv. Allting förändras ju, och visst är det bra med förändring.. Men den här var kanske inte lika bra. Jag saknar alla från förr, Nastasia, Markos, Kalle, Rosman, Josefin ss, Olivia, Frida, Pernilla, Jesper osv. Alla minnen jag fått med varje person. Alla underbara stunder. Vissa träffar man ibland, vissa har man tappat kontakten helt med. Får tanken att, betyder jag ens något? Eller har dom glömt mig helt..?


You didn't know this ..

♥ Jag har bara varit kär en gång.
♥ Jag har varit nära att dö en gång.
♥ Jag älskar att ha ansiktsmask, fixa naglarna osv.
♥ Jag har två äldre systrar.
♥ Jag är naturligt blond, kanske därför jag är så dum..?
♥ Jag älskar min familj, vad jag än säger så ställer dom alltid upp för mig!
♥ Jag är finsk, rysk och lite same.
♥ Jag älskar att ha myskvällar och så. Fast fest är nice det med ;)
♥ Jag har fem bloggar ungefär.
Jag och ena min syster, Nicole , förra påsken ;)

Jävla halsjävel!


Jag ska antagligen till doktorn imorgon.. Usch nej, vill inte, är fucking rädd för sjukhus
Har tittat på Legally Blondes 3 för ett tag sen.. Hm.. Mamma&pappa hyrde filmer. Jag vill inte vara sjuk.. Vill inte ha ont i halsen.. Gör ont att svälja, jobbigt att äta. Rösten blir bara hesare och hesare. Suck -.- Jag vill göra någonting.. Har lust att springa runtruntrunt? jisses, jag vet att jag är knaaas! Men thats it. Puss på er!



Kungsberget


Hm.. Det handlar om att bjuda på sig , right? ;)

Halsfluss


Bilden är från nyårsafton
Hejdär. Sitter i vardagsrummet och tittar på aladdin, hehe så barnslig är jag. Var ju i kungsberget igår, fyfan vad hemskt. Kunde ju inte ett skit. Men när jag kom hem så fick jag lite presenter av mamma, hade ju namnsdag idag. Heter ju Alexandra i mellannamn. Fick ansiktsmasker, bodybutter osv. Så det var ju gulligt ;) Har haft ont i halsen sen i måndags, eller igår hade jag faktiskt inte men sen på kvällen gjorde det ont som fan. Det känns precis som halsfluss, så det är det väl antagligen. Men därför är jag inte i skolan, och dels så är jag jättetrött och har ont i hela kroppen också. Men jaja puss på er!


Packat och klart ;)

Hello, sitter med Julia just nu. Jag har precis packat klart tills imorgon.. Nicenice. Vi ska äta snart och sen träffa Felicia vid ica och köpa lite saker. Sover ju hos Julia inatt så jag har ingen aning om det blir flera inlägg.. Puss på er.


Ett skratt om dagen så mår man bra i magen

Tjenare, sitter och äter. Åkte och handlade med mamma, köpte bland annat skidglasögon eller vad det heter, haha.. Jag ska ju till kungsberget på onsdag och har aldrig ens rört ett par skidor förut.. Någongång måste ju vara den första right? ;)


Tror ni jag kommer vara såhär bra..?

Besöksrekord

Hade besöksrekord igår.. Riktigt nice, fortsätt så ;)
Ska dra till skolan snart. Måste bara borsta tänderna , hihi. Ska åka och shoppa med mamma när jag har slutat (: Puss


dålig mobilbild. men jag vill seriöst ha sommar NU!

frääääscht

Har badat, gjort ansiktsmask , rakat benen och sånt, osv. Känner mig fräääsch. Ehm.. Bilden där nere, bara för jag aldrig bjuder på mig själv annars ;) Riktigt ful jävla bild haha.. Menmen, nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på musik och smsa, förvånande?


I somras.. ÅH GE MIG SOMMAR NU!

Jag älskar dig lillasyster jättemycket! / N


Alla <3 dag !

Har haft en jättebra dag idag. Berättade ju lite om vad jag och Sofia gjorde innan, men sen åkte jag hem och åt en mysig middag med hela familjen. Sen efter någon timma så kom Sofia till mig igen, och vi tittade på film. Mysigt värre. Nu ska jag dricka mitt älskade chaite<3 och sedan duscha osv, hoppas alla haft en bra alla<3dag idag :)!


såhär såg jag ut idag förresten,.

@ Sofias place

Hejsan, just nu sitter jag hos Sofia. Vi var på ikea som förra året , och sedan så drog vi till elgiganten. Nolifers , i know. Vi skulle se I taket lyser stjärnorna nu också, men skivan funkar inte.. Men pappa får fixa en ny helt enkelt, haha! Ska dra hem snart och äta. Vet inte vad jag ska göra ikväll, ska antagligen vara med Sofia eller titta på film med sis. Puss på er


Lycklig


Godmorgon, gör ingenting just nu faktiskt. Har fixat mig och så nu så jag ska åka till Sofia snart. Jag har ingen aning om vad vi ska göra. Jaja, puss på er!


Be my valentine?

Hellu, tänkte slänga in ett inlägg snabbt nu eftersom jag är så snäll. Får väl ta det lite snabbt eftersom min ögonlock klistras ihop nästan , haha. Är som sagt supertrött! Jag och Olivia hade det riktigt nice igår, jag fick lite damp bara men annars är det lugnt ;) Somnade på golvet i vardagsrummet.. Idag så hade vi det mysigt bara. Hon åkte hem runt fem när jag fick gäster. Har alltså varit hemma ikväll och umgåtts bara. Men nu är det iallafall Alla hjärtans dag. Alla som har pojkvän eller flickvän ska väl fira det på något sätt (?) Och antar att resten raggar , haha. Jag ska iallafall träffa Sofia, precis som förra året. Men nu ska jag lägga mig i sängen, lyssna på musik och smsa. So me ;)

Bilder ville ni ha, bilder får ni


I love you

Humor

Jag - Shit Olivia, klockan är 00.00 , måste pussa! *puss*
Olivia - Men ofta ..
Jag - Ja, nu måste du pussa!
Olivia - Nej jag tänker inte..
Jag - Men jo, du måste!
Olivia - Men nä, sluta.
Jag - OLIVIA PUSSA PÅ DEN FÖRFAN!


Olivia Louise Magnusson in my heart

Tjatja, sitter med Olivia hemma hos mig. Vi har det nicenice. Just nu sitter vi och snackar lite hemligt, ni vill veta vad det handlar om va? Synd för det får ni inte ;) Men nu ska vi iallafall äta middag! Så vi har lite bråttom , haha. Men puss på er sålänge. Och ha en supernice fredag!


Sitter i skolan

Hello, just nu sitter jag i skolan. Julia hade med sig sin dator så det är nice , skitgullig och rosa ;). Dom har iallafall idrott nu, men jag glömmer självklart kläder så jag sitter här istället. Skulle egentligen gått promenad men det struntar jag i. Busigt värre. Det är ju fredag idag, skitnice. Ska träffa Olivia och Alexandra när jag har slutat. Men nu ska jag göra någonting annat haha. Puss på er!


Aj mitt huvud



Hm, känner att jag fick ovanligt lite besökare idag? Men dagen är inte slut än, och jag märkte att det blev fler nu på kvällen, så vem vet? Hursomhelst så ska jag gå ner och titta på tv och äta någonting.. Har suttit vid datan ett bra tag nu. Men nu stänger jag av datorn iallafall. Har grymt ont i huvudet eftersom min jävla hylla ramlade ner från ingenstans och jag fick nån jävla glasgrej i huvudet. Men nej, nu ska jag inte fastna här! Glöm inte heller att komma med förslag om hur bloggen ska bli bättre här. Puss på er!

Dagens drog


Hur vill ni ha det?


Svar till 'anonym'



Hej på dig med. Haha gud nej, det är verkligen inte första gången vi träffas, första gången vi träffades som vänner var 07. Vi var som oskiljbara förut, men sen har vi bara glidit ifrån varandra mer och mer. Så där hade du lite fel ;). Japp, jag vet att mitt hår redan är fult men jag ville att det skulle bli lite mera likt dig och ditt hår.. Fast det kommer det ju aldrig bli :( Puss på dig med!

Jag tänker på dig dag som natt..

Hallådär. Jag kom precis hem. Var som sagt hemma och Julia och tittade på film, men filmen funkade inte så vi gjorde lite annat istället. Sen tog jag bussen till ica och mötte mamma, följde med henne och handlade. Nu ska jag iallafall äta middag och sen ska jag plugga. Har prov imorgon..


Osminkad och fin.. ;)

Hitta nemo

Hellu, sitter hemma hos Julia just nu med Felicia tittar på Hitta Nemo. Uppdaterar mera när jag kommer hem, puss på er!


Sweet dreams

Hello you, sitter och tittar på tv. Tänkte iallafall berätta lite om dagen för er som är intresserade ;) Började iallafall dagen med att duscha och göra ansiktsmask osv. Sen åkte jag hem till Sofia och tittade på hem till midgård, haha, och gjorde någonting med banan och hallon supergott. Åkte hem runt sju och åt sedan åkte jag och träffade Josefin som sagt. Vi gjorde inte sådär jättemycket , åkte hem till mig och pratade och sådär men det var nice ändå. Men nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på musik och smsa lite. Sov sött ;)


Funderar på att färga mitt hår ungefär den här färgen.. Eller?

Puss på er!

Måste gå till bussen nu, ska träffa Josefin Ss faktiskt! Jävligt nice.

Favoritlåt!



Och jag har ingen aning varför, blir bara glad av den. Hahaha


Godnatt på er!

Upps, har blivit rätt dålig uppdatering idag insåg jag. Men wellwell, synd då ;). Satt och snackade med sis ett tag när jag kom hem iallafall. Drog till willys sen och köpte massa skit. Sen har jag faktiskt bara tagit det lugnt ikväll, pluggat lite sådära. Är sjukt hes i halsen, fyfan har ingen lust att bli sjuk nu.. Men nu ska jag lägga mig i sängen, lyssna på musik och smsa lite. Puss på rumpan!

Sega jävla blogg.se , tar hundra år att ladda upp en bild -.-

En bästavän

När jag var liten så sa man typ '' Nu är vi bästavänner '' till varandra, så var man bästavänner.
Men så är det inte nu mera. En bästavän kan man inte bara säga att det är.
En bästavän är någon som aldrig avslöjar dina hemligheter för någon annan, någon som alltid ställer upp för dig, någon som ser på dig när något är fel, någon som aldrig pratar skit bakom din rygg.
Någon som helt enkelt är äkta. Och nu för tiden finns det inte många sånna.
När man hittar sin bästavän så ska man se till att hålla fast, och inte släppa taget.
Man ska bry sig och uppskatta det. Man ska inte slösa bort sin vänskap, som jag själv gjorde. Tro mig, ångrar man sig!

Grattis andra halva!


Jag älskar dig så mycket!


Lycka&Smärta


Donken

Tja bloggen , hur mår folket idag då? Har precis ätit, mamma kom hem med donken. Har pluggat som fan, har fucking matteprov imorgon. Ska åka till sofia nu iaf , puss på er !

Goodmorning

Tjatja bloggen, nu har vi vaknat och sådär. Har precis ätit frukost, mums. Nu ska lilla Sofia iallafall få blogga så puss på er! Vi hörs senare idag !

Rosa the movie


Är så jävla het just nu asså.. Nej men sitter och tittar på Rosa the movie (a) med sofia . Ha det nice ikväll, puss

Sitter med Sofia Ek

Sitter hos mig med sofia och driver som fan , haha! Hon sover här inatt så vi får se hur uppdateringen blir, puss

Sunny sunday

Hello cuties, jag vaknade nyss. Ska duscha och fixa mig snart, sen ska jag städa lite. Ska träffa Sofia idag.


Aw, jag och Sofia på alla hjärtans dag förra året. Visst är vi söta? Haha

Jag orkar inte



Vad spelar det för roll om jag är med någon i viksjö eller inte? Men jag tycker ändå att jag umgås med dom i viksjö rätt mycket också. Bara det att jag tycker att viksjö är rätt ytligt och drygt osv, ni fattar. Men alla är såklart inte det! Men jag bryr mig inte om vart mina vänner bor, det spelar ingen roll sålänge man ses? ;)


Hursomhelst så är jag inte på det bästa humöret nu. Egentligen inte på bra humör alls. Ska stänga av datan nu och snacka ut lite med Emelie <3 Får se när jag mår lite bättre. Puss på er


Ronja ♥ ?


Hm .. Vem kan det vara ?

Se allt som det är


Du har offrat mycket för min skull, nu är det min tur att göra samma sak för dig.


6 februari

Hellu bloggen, jag gör ingenting speciellt nu. Är lite irriterad bara..
Iallafall, hade ju som sagt reflektionsdag idag så det var skönt. Blev ju klar med allting runt elva också. Julia kom iallafall till mig och vi åt lite och sådär. Sen åkte vi till skolan eftersom vi hade omprov, men kom självklart försent så vi fick inte komma in. Så missar jag bussen precis så jag åker och träffar Kevin som var i barkarby då. Vi pratade ut om allt och sådär så nu är vi vänner igen, haha. Sen åkte jag hem iallafall. Sätter på en film och somnar.. Vaknar vid fem igen av att maten är klar. Sen har jag inte gjort någonting alls typ.. Skitrolig fredag som ni ser.. Jaja, ska väl stänga av datan snart. Puss på er!



Jag och sofia , H A H A!


Vad tycks?

Ser det bättre eller sämre ut? Jag vet att jag inte är så jävla duktig på design asså.. Haha!


Det finns ingenting som jag saknar lika mycket


Take it easy

Tjatja bloggen. Nu har jag pluggat klart allting, sjukt nice. Ska till skolan om en och en halv timme ungefär och göra Soprov, eller om det bara var genomgång? Hursomhelst så måste jag dit iallafall. Kan lämna böckerna då samtidigt också så slipper jag ta med dom sen på måndag. Nu kommer Julia hit snart. Puss på er!


Lite bättre

Nu ser det lite bättre ut. Fattar ingenting? Men det som jag har nu får duga, om ingen kan tänka sig fixa design åt mig? Men, jag och Alexandra åkte till ica och köpte lite gott. Var inte med henne så länge eftersom hon egentligen bara skulle låna en tröja. Åt middag och pluggade lite, sen gjorde jag om den där jävla headern. Nu ska jag titta på tv och äta chips , puss på er!


Fixar senare

Vet att designen ser helt sjuk ut men det får fixas senare för nu är Alexandra här så jag ska vara lite social :) Puss!

Som jag lovade..


Http://liteballare.blogg.se

GÅ IN PÅ JOSEFINS & SOFIAS BLOGG NU OCH KOMMENTERA SÅ DOM INTE SLUTAR ATT BLOGGA! TACK!

Hallådär bloggen. Jag kom precis hem från skolan och ska börja plugga nu. Eller jag ska nog äta någonting först, är grymt hungrig. Jag har reflektionsdag imorgon så jag tänkte göra det mesta idag så kan jag bara ta det lugnt imorgon.. Smart här ;)? Nej, men jag har ett omprov imorgon så då måste jag åka till skolan iallafall. Har ingen aning om vad jag ska göra imorgon kväll.. Känner mig inte så taggad för att göra något speciellt, myskväll med syster kanske? Jaja, vi får väl se men nu ska jag inte fastna här. Pussar på er!


Jag och Felicia väntar på bussen. Lägg märke till alla mina böcker ;)


Shopping & Pernilla

Hade ju utvecklingsamtal. Gick sådär. Slutade skolan halv tre ungefär, åkte hem. Mamma kom hem och så följde jag med henne och shoppade lite. Köpte skor faktiskt. Men jag ska få några andra sen eftersom det här inte var dom jag ville ha egentligen, men dom var fina ändå. Åt middag och sen träffade jag Julia snabbt, och sen Pernilla. Vi hade kulkul. Men puss på er!
- Och justdet, grattis Dennis din fjortis ;)

Varning för sliten

Orkar helt ärligt inte ha något annat än mjukis på mig idag. Men ska snart gå till bussen. Ha det bra :)

Utvecklingsamtal

Tjafan. Vaknade för en halvtimma sen och nu sitter jag i vardagsrummet och tittar på tv och äter ;) Ska börja fixa mig snart. Lägger in en outfit bild senare, och det kommer jag fortsätta göra varje dag nu. Eller ska försöka iallafall. Wellwell, nu ska jag fixa mig! Puss :)


min syster när vi flyttade ;)

Emelie gästbloggar!

'' ronja?''
tyst..
''RONJA!'' ,
'' hoppsan''
Tja alla ronjas söta läsare. just nu så sitter jag och pratar med ronja i telefonen. Hon typ.. halvsover? Nej men ärligt, haha ah ni ser vad jag skrev först. haha hon är så söt :), Men vi har inte träffats på jättelänge nu. det är inte likt oss , haha. Nej men jag går ju i skolan nästan hela tiden? Menmen.. Här får ni en bild på sockersöta ronja, haha hon hatar den men hon kommer inte våga ta bort den ;)


Godnatt på er


Haha, Julia leker the grudge ;p. Visst är jag söt i lugg? Haha eller inte.. Jag ska försöka sova nu, puss


Öppna ögonen

''Jag vill inte se. Jag vågar inte. Jag vill inte inse sanningen. Jag är så jävla feg att jag inte vågar säga till. Det ända jag gör är att känna smärtan. Känna hur ont det gör. Känna allting som ett slag i magen. Men smärtan försvinner aldrig, för jag kan inte sluta tänka på det. Att du gjorde det, den du sa att du älskade så otroligt mycket, den som du aldrig ville förlora på något sett. Men se hur det ser ut idag. Öppna dina ögon och inse vad du gör, för då tror jag att det är du som lider mest. När du inser vilken skada du gör så ångrar du dig. När du inser vad som händer kommer du be om ursäkt. Men du kommer förstå att du aldrig kommer bli förlåten. Oavsett hur mycket du än ber. Oavsett hur mycket du berättar om hur mycket du ångrar dig, oavsett hur långa dina ursäkter är så kommer jag aldrig ta emot dom. Jag kommer alltid minnas vad som hänt. Även om jag vet att du har det svårt, att ditt liv inte är så bra även fast ditt liv suger kuk så behöver du inte göra mitt värre. Ta inte ut allt på mig. För jag är för feg för att säga emot. Och jag är för ensam för att prata om det. Jag har berättat förut. Men då var det inte samma sak. Då var det inget farligt. Och att alltid gå runt och vara sådär glad. Jag vill inte ljuga, och inte heller berätta sanningen. Det vet jag, att det kommer aldrig att hända ..''

Det regnar köttbullar!

Tjatja. Ja, jag vet att det har vart dålig uppdatering. Är ledsen men så blir det när man flyttar och går i skolan osv. Tillbringar inte all min tid vid datan ;). Idag började jag iallafall halv tio så det var nice, men sen stod jag i maten halva dagen också, inte nice. Åkte till stan med Julia och Felicia och såg det regnar köttbullar i 3D. Haha roligt om man har den humorn som vi har.. Drog hem och sen kom jag på att jag inte hade några nycklar så jag fick vänta ute, fittkallt. Men puss på er sålänge!


Min säng kommer gå sönder..

Tjatja, sitter här hos mig nu med Sofia och Olivia. Dom håller på och ta sönder min säng.. Nej men jag vettefan vad dom håller på med! Jag är jätteledsen för den dåliga uppdateringen men har inte haft något internet eftersom vi flyttat nu osv. Jaja, puss på er!


RSS 2.0